DFW uit startblokken met groot publieksevent
Geplaatst op 10 oktober 2022
Van 8 tot en met 15 oktober vraagt Dutch Food Week aandacht voor lekker, gezond en duurzaam voedsel met honderden activiteiten in heel Nederland.
Dutch Food Week vroeg boeren, tuinders, vissers, telers en haar partners om tal van innovatieve, educatieve en traditionele (food)concepten te presenteren op de Bossche Markt. Voorzitter Dirk Duijzer benadrukt het belang van Dutch Food Week: "’s-Hertogenbosch is een prachtige locatie om de koppeling te maken naar alle delen van ons land waar in de komende week aandacht wordt gevraagd voor de kwaliteit en toekomstbestendigheid van ons voedsel. We willen met de Dutch Food Week alle schakels in de foodketen bij elkaar krijgen, dat ze met elkaar praten. Al die schakels zijn ontzettend van belang en allemaal hebben zij innovatie nodig.” Ook in Den Haag werd deze middag aandacht gevraagd voor de week met een verantwoorde en duurzame lunch voor de gehele ministerraad aangeboden door Dutch Food Week met medewerking van Dutch Cuisine en tv-chef Sharon de Miranda.