100% verbetering in clusterboogvorming

100% verbetering in clusterboogvorming

Recent voerde Royal Brinkman veldtesten uit met het innovatieve Valent Truss Support bij Tomatoworld. Valent Truss Support is een systeem dat voordelen biedt voor de tomatenteler. Dit systeem is ontwikkeld en verbeterd samen met telers. De veldtesten gaven de kans om te kijken in hoeverre het systeem voordelen oplevert. En dat blijkt het geval.

"We kunnen daar kort over zijn: Het Valent Truss Support-systeem toonde een verbetering van 100% in de clusterboogvorming", aldus Royal Brinkman. Tijdens week 16, 17 en 18 in 2024 lieten de veldtesten bij Tomatoworld uitstekende resultaten zien met grote trostomaten. Het Valent Truss Support-systeem toonde een verbetering van 100% in de clusterboogvorming, wat de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan bevestigt.

Royal Brinkman wijst erop dat het Valent Truss Support-systeem afgeronde uiteinden heeft om plantschade te minimaliseren en een zachter, flexibeler ontwerp voor meer gebruiksgemak. Het concept is gepatenteerde en heeft een unieke ontwerp dat het plasticgebruik vermindert. Bovendien werd het systeem internationaal getest en ontwikkeld met kwekers uit de VS, Canada, Australië en Nederland. "Onze bijgewerkte clips zijn ontworpen om trossen te ondersteunen, wat resulteert in een betere vruchtkwaliteit en een hogere productie, terwijl ze zacht zijn voor zowel de plant als de handen van de werknemers."

Bron:

Deel artikel