PopFest '24

PopFest '24

Van maandag 23 september tot en met vrijdag 27 september opent Pop Vriend Seeds / KWS haar deuren voor de jaarlijkse Open Dagen: PopFest ‘24. Dit jaar is PopFest dé plek voor ondernemers in de groente supply chain om inspiratie op te doen en in contact te komen met andere gelijkgestemden binnen de groente-industrie.

PopFest '24 wordt speciaal georganiseerd voor professionals in de groente waardeketen die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en waardevolle connecties. Rob Boers, Global Customer Team Lead bij Pop Vriend / KWS, zegt: “PopFest ‘24 belooft frisser dan ooit te worden. Bezoekers kunnen dynamische velden verwachten, onze nieuwste oplossingen in vollegrondsgroenten, hoogwaardige discussies en een bruisende sfeer. En dit alles met het grootste spinazie demoveld ter wereld op de achtergrond.”

Exclusieve kennissessies
Dit jaar bieden de PopFest Open Dagen een unieke mix van prikkelende content en frisse perspectieven. Om interessante en relevante discussies tussen ondernemers in de sector te bevorderen, organiseert Pop Vriend Seeds / KWS een reeks kennissessies waarin de meest relevante onderwerpen van vandaag aan bod komen:
•    Rode Biet vs. Suikerbiet. Welke inzichten uit de KWS Suikerbietveredeling kunnen we toepassen in de veredeling van Rode Biet?
•    Afval in de supply chain. Hoe kun je bijdragen aan een duurzamer voedselsysteem?
•    Hoe om te gaan met Pythium. Een sectorbrede aanpak voor het vinden van oplossingen voor Pythium in spinazie.

Deze sessies worden gehost door vakinhoudelijke experts en bieden waardevolle inzichten en praktische handvatten, zodat bezoekers vertrekken met kennis en inspiratie om hun bedrijf verder te laten groeien.

Aanmelden voor PopFest
De PopFest Open Dagen vinden plaats op het R&D Station in Andijk en zijn op afspraak te bezoeken voor klanten en relaties. Wil je deelnemen aan de PopFest Open Dagen? Neem dan contact op met je Pop Vriend Seeds Accountmanager.

Career Breakfast op zaterdag 28 september
Op zaterdag 28 september opent Pop Vriend Seeds haar deuren voor iedereen die will ontdekken wat de reis van Pop Vriend / KWS inhoudt. Van 9:00 uur tot 11:00 uur zijn potentiële medewerkers van harte welkom voor een speciaal Career Breakfast. Dit informele evenement zonder verplichtingen biedt een kans om meer te weten te komen over het bedrijf, de cultuur en de mensen, en om beschikbare carrièremogelijkheden te verkennen. Dit evenement vindt plaats in Andijk (Noord-Holland). Pop Vriend Seeds / KWS nodigt iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe carrière van harte uit om aan te schuiven voor het ontbijt en inzicht te krijgen in het bedrijf. Om deel te nemen kun je je aanmelden via deze link.

 

Bron:

Deel artikel